Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mitt hjärta saknar dig

 

Tills vi ska då mötas igen
Lika kär är jag i dig

Lika vackert
Lika lekfull är du

Mitt hjärta bultar bara för dig
Mina texter flödar bara för dig

Tills vi möts igen
Ansikte mot ansikte

Kommer jag och för alltid att tänka på dig
Och älska dig!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2013-09-17 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP