Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt om kärlek


ett ögonblick

Ett ögonblick möts våra blickar
Du rodnar
Plötsligt blyg
Inget är sagt
Men allt är avslöjat
Båda är medvetna
Vi är tysta
Rädda
Nakna
Men innom oss går det inte att dölja
Våra hjärtan sjunger
Våra själar dansar
Våra kroppar pirrar
Det får en oförklarlig glädje att blossa upp
Det får oss att vela skratta
Hoppa
Springa
Följa själen i dess dans
Sjunga corus med våra hjärtan
Men vi är tysta
På väg att explodera
Fyllda av sann magi
Av kännslan av ett mirakel
Ett ögonblick
Ett ögonblick som sparas för all tid
-kärlek-




Fri vers (Spoken word/Slam) av palmblom
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-18 17:48



Bookmark and Share


  aol
verkligen fint skaldat, känslor ljuger aldrig
2013-10-06
  > Nästa text
< Föregående

palmblom
palmblom