Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kort rim


frihet

Ja friheten är för alla oansett var dom bor
Friheten är för alla oavsett vad du tror
Friheten är för alla både syster och för bror
Friheten är för liten men åxå för för stor




Bunden vers (Rim) av palmblom
Läst 261 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-12-05 13:24



Bookmark and Share


  aol
vackert skaldat vännen,
2014-01-01
  > Nästa text
< Föregående

palmblom
palmblom