Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ångest


fångad

Jag är vaken
Men jag önskar mer änn livet
Av hela min själ
Jag önskar att jag sover
Att jag har en ond dröm och kan vakna
Jag gråter
En stor man som inte kan sluta gråta
En stor man
Krossad
En stor man som bara vill få ett nytt försök
Göra allt på nytt
Göra allt annorlunda
Jag önskar
Ber till gud
Låt mig få vakna
Jag gråter
Vem har jag inte svikigt
Vem har jag inte sårat
Vad har jag inte förlorat
Mitt hus är borta
Mina barn är tagna från mig
Mitt jobb är i det förgågna
Alla har jag svikit
Å gud hjälp mig
Hjälp nattens sömn att aldrig ta slut
Låt dagens ljus vara för dom som vill leva




Fri vers (Spoken word/Slam) av palmblom
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-18 18:00



Bookmark and Share


  aol
gripande stark poesi om ur det är att hamna utanför,
2013-09-21
  > Nästa text
< Föregående

palmblom
palmblom