Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad väntar du på?

Berätta för mig att jag är ensam.
Säg till mig att jag inte har något att göra.
Förklara för mig att du behövs i mitt liv.
Låt mig veta att allt jag försöker är värdelöst.

Det är ju dig jag väntar på.
Det är dig jag längtar efter.




Fri vers (Fri form) av En Död Poet
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-18 23:40



Bookmark and Share


  wildah
Du skriver så att texten känns, berör!
2013-12-01
  > Nästa text
< Föregående

En Död Poet