Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att Förlåta

Utan hat och rädsla är det lätt att förlåta
Men jag bär på ett hat på grund av allt som jag beskådat
Tänker på alla slag och sparkar som jag har fått ta emot
Men jag lever med kraften av kärleken som aldrig dog
Trots alla tårar som fälldes förgäves,
Så tackar jag dessa tårar som renade själen
Jag öppnar upp mitt hjärta, känslor blir till ord
Ta del av min smärta, glädje och mod
För det krävdes en del för mig att skriva dessa rader
Jag minns att en broder en dag när han sade
"Kan man inte hata så kan man inte älska"
Vi har hatat för länge nu, dag för oss att älska
Dags för oss att vakna, dags att sluta drömma
Dags att sluta döma broder, dags att sluta glömma
Glömma var vi kommer ifrån för endast då kan vi lyckas o
Förlåta trots all hat och rädsla som vi bär på





Bunden vers (Rim) av Kangal
Läst 694 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-19 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kangal

Senast publicerade
Att Förlåta
* Se alla