Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flyktig


mitt fönster

Utanför mitt fönstet flyger fåglar
Fria
Burna av vindarna

Jag ser ut
Ser

Vi ligger nakna
Fria
Förförda av lustar
Svettiga

Jag älskar stunden
Jag älskar nuet
Jag älskar fåglarna
Jag älskar dig




Fri vers (Spoken word/Slam) av palmblom
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-19 13:46



Bookmark and Share


  aol
ömt känslosamt vackert skaldat,
2013-09-19
  > Nästa text
< Föregående

palmblom
palmblom