Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rim


vägen ut

I min dimma
Finns det ingen vila att få
Där är alla känslor kalla
Där är alla färger grå

Där råder ständig vinter
Där sjungs glädjens sång i moll
Där dansar inga sommarens älvor
Där dansar bara troll

Där finns inte vårens sol
Där kan inga frön få gro
Där är det meningslöst att vara
Där vill ingen människa bo

Där i mitt mörker
Ska jag tända mitt ljus
Där ska jag skapa ett mirakel
Välkomna alla bröder till mitt tillfrisknandes hus

Där i min skärseld
Ska jag vila och bli hel
Ska jag möta allt det svåra
Ska jag göra rätt av alla fel






Bunden vers (Limerick) av palmblom
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-19 22:17



Bookmark and Share


  aol
längtan går ändå från mörker till ljus, dikten kändes så frå hjärtat,
2013-09-19

    Emma Björn
Jättebra, min vän!!
Jättebra rytm, jättebra skrivet, DU är jättebra! :D
Ser en viss längtan här... Hoppas du kan hitta rätt, och hitta det DU söker! <3
2013-09-19
  > Nästa text
< Föregående

palmblom
palmblom