Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bekräftelse



Ofrivilligt kopplad till demonin

älskar jag dig fortfarande

Mina katter

Mina rum

Mina alster

Mina källor som är osynliga




Fri vers (Fri form) av Owe Öst VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-20 04:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP