Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbli min för evigt

Känslan jag känner nu är något jag aldrig känt förut
Känslan jag känner nu smälter min inifrån
Varje gång jag ser dig försvinner jag in i dina ögon
Tiden är ett minne blott när jag är i din närhet
När jag känner din doft går jag in i en drömvärld jag aldrig vill lämna
Låt mig få stanna
Låt mig få vara din i denna vackra drömvärld
Låt denna dröm bli verklighet och förbli evig




Fri vers av Itsyazmine
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-20 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Itsyazmine
Itsyazmine