Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har personliga åsikter. Även om dessa stundom till förvillelse kan påminna om andra människors. Texten är inspirerad av ett tankeutbyte med Evelyn Falk.


Det är min personliga åsikt...




...att den personliga åsikten är (högst) personlig.

För att inte tala om alla dessa opersonliga åsikter, uttryckta i så många olika former att de tillsammans står att läsa i såväl de mest lästa av böcker, som i de minst lästa. Bibeln och lagboken.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-21 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP