Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tiden, kämpa, livet


Tiden är min fiende

Tiden är min fiende
Livet är min vän
Men jag vet att jag kommer förlora
För tiden är starkare än min vilja
Men jag skall kämpa
kämpa tills blodet slutar att pulsera
Och då vet jag
att jag gjort mitt bästa för att stanna kvar.




Fri vers av Goran56
Läst 62 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-21 11:59



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
man kanske ska försöka se tiden som en vän, den som hjälper oss att göra vårt bästa för att stanna som du så fint skriver
2013-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Goran56