Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fantastiska kärlek


kristina

Äntligen kom d ett nytt brev
Jag känner mig som en liten pojke med en efterlängtad present
Det bubblar i kroppen
Jag vill dansa
Sjunga
Skrika
Explodera
Jag skyndar mig å öppna d
Så stolt jag blir
Så löjligt stolt
Du säger att du älskar mig
Jag vill bara bege mig ut å flyga med fåglarna
Sväva bland molnen
Ligga å vara lycklig i gräset
Jag är kanske den lyckligaste mannen som lever just nu
Barnsligt glad
Med en stor klump av växande stolthet och kärlek i bröstet
Jag duger
Jag är älskad
Jag har inte ens läst klart brevet
Mina känslor tog över
det ligger halv läst framför mig
Jag tar upp det å läser klart
I mig känns det overkligt
Du är för bra för att vara sann
Ååååååå
Jag älskar dig så
Allt
Allt
Älskar dig
Inget kunde vara bättre
Jag älskar dig




Fri vers (Spoken word/Slam) av palmblom
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-21 17:44



Bookmark and Share


  aol
verkligen så euforiskt vackert skaldat här,
2013-09-22
  > Nästa text
< Föregående

palmblom
palmblom