Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fredagkväll


Vänskap över allt

"Hjälp mig byt lampa i köket. Jag måste stå på en stol på bordet, bara håll i stolen är du snäll."

"Du är så rolig, 1.60 över havet men ska bo med himlen som tak"

"1.62 och en halv och himlen är ingen gräns för mig"

Hon tar en sipp från vinglaset, ställer det ifrån sig och säger:

"M är så jäkla snygg. Han vill att jag hänger med på söndag, till

Stockholm. Han ska visst tävla där då"

"Så kul! Håller du? Ramlar jag blir världen ett troll fattigare"

"Kanske följer jag med. Men N och jag har ju börjat få en speciell

kontakt nu, han är lite långsam men förbaskat sexig!"

Hon tar ytterligare en sipp, skrattar och säger:

"Jag vill gå ut och dansa, det var så länge sedan"

Lampan är på plats, jag stiger ned från stolen, från bordet.

Dansa tänker jag. Jag vet hur det blir, hon uppvaktas och dras bort,

jag försöker bli osynlig och längtar bara hem.  Åh nej.

"Vi kan väl gå och lyssna på lite livemusic bara? Det är alltid kul"

Ett fåfängt försök att skona mig själv.

"Kom igen nu! Varför gömmer du dig? Du är jävligt snygg och sexig, ta för dig bara"

Jävligt snygg och sexig...vad betyder det? Jag vet bara att jag är ensam och ledsen i en värld jag inte förstår.

"Okej. Men du,  jag har tänkt på en sak. Jag skulle så gärna vilja fira våra födelsedagar dit vi reste sist. Jag har aldrig varit så fri och glad, det var en underbar stad en fantastisk resa. Vad säger du?"

"Det var underbart! Gärna det om nu inte M börjar bruka allvar med oss, eller rentav N gör några moves"

 

Jag går ensam hem genom natten, leder min cykel med trasigt ljus.

Inget nytt under natthimlen, jag är ensam med katten.

 

 




Prosa av Femme
Läst 294 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-21 21:24



Bookmark and Share


  Nina.H
Så väl den känslan känns igen..
inte alltid som förhoppningarna
överträffar verkligheten.. fint
skrivet!!
2013-09-23

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Bra skrivet, och
ensam med katten, det är ett begrepp jag förstår mig på

2013-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Femme
Femme