Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyriska tankar

Moa maktlös
förstår
att livet behöver hjälp
från
Frida förstånd
som ger tanken
motstånd till sitt
invanda spår
av måsten
som är egna val
av mig själv.
Asta acceptans
hejar på från
högerflanken,
hon är grunden
till mitt
nuvarande liv
jag förstår att
jag är maktlös
för all kärlek
som kommer till mig
och från mig.




Fri vers av Shifra
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-22 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra