Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NJUTNINGENS NAV

brinnande höst

svallande blod

döden där nyss

blomsterprakt stod

flammande bröst

brusande hav

tassandet runt

njutningens nav

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    21/9 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-22 13:04



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert och tänkvärt om den fina hösten!
2013-09-22

    ej medlem längre
En mycket vacker text!
Tack!
2013-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP