Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var dig jag tänkte på

Det var dig jag tänkte på.
När hjärtat tog fram cykelnyckeln.
Destruktivitet i blodomloppet.

Det var dig jag tänkte på,
när allt jag förmådde,
var att skära ut tårar.

Det var dig jag tänkte på.
När det var så förbannat svårt att vara din.
Utan att veta om du var verklighet,
eller fantasifoster.

Det är dig jag tänker på.
Hela jävla tiden.
Medan han, den andra hotar med vapenförrådet.
Med kulor genom tinningen.




Fri vers av Betraktelse
Läst 122 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-23 10:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Längtan
Sorg o
Besvikelse
gripande
De 2 sista raderna
låter ruskiga!
Tack!
2013-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Betraktelse