Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRSVANN

hösten kom

och du försvann

vi kunde aldrig

nå varann

för mycket stod där

hindrande

när du kom till mig

tindrande

 

 

 

kvar med frågor

utan svar

och minnena

av det som var

det gick väl som det

skulle gå

men det känns ganska

tomt ändå

 

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   23/9 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-23 18:04



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande
2013-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP