Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Madonna



Ditt mörker skrämmer
de godtrogna

Vilkas ideal är kärleken

Utnyttja situationerna
under tiden de är ovetande

Du svarta




Fri vers (Fri form) av Owe Öst VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-25 06:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP