Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Jag har inte kommit för de rättfärdiga, utan för de orättfärdiga och jag har inte kommit för de friska, utan för de sjuka".


DEN GUD SOM SKAPAT DIG

vill frälsa och hela Dig,

därför sände Han

Sin Son:


i Honom är frälsning

och läkedom.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-25 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld