Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I onsdags blev min operation uppskjuten pga sår som ej läkt som de ska en ny operationstid den 16 okt så nu får jag vänta ytterligare tre veckor till men äntligen har jag antibiotika som gjort att såren äntligen ser ut att läka så jag ser verkligen fram e


Tårar

Tårar -
rinner

Tårar -
de ej
försvinner

Tårar -
kan ej
rå för de

Tårar -
jag vill
så gärna
le

Tårar -
äntligen
får jag det
jag länge
bett om

Tårar -
förlåt
att de bara kom

Tårar -
en hand
i min och
några ord
vi ses här
igen och
någon som
äntligen förstår

Tårar -
just nu
uruselt
jag mår

130927




Bunden vers (Rim) av sajo
Läst 243 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-27 19:38



Bookmark and Share


  ULJO
Allt gott till dig
2013-09-28

    ej medlem längre
Hoppas innerligt att dina sår läker så operationen blir gjord!

Kram, Ann
2013-09-28

  anits VIP
Hoppas såren läker bra
så du får din operation
gjord
2013-09-28

  Rozsi.kovacs

Tårar som strömmar kan ibland vara bort tappade drömmar,
Tårar som strömmar svider o skaver i våra sömmar hoppas så
att din operation blir snart o att allt går bra
2013-09-28
  > Nästa text
< Föregående

sajo