Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åtsnörpt

Min kropp
flödar över sina bräddar
I takt med den stora floden
drar jag snörlivet
hårdare om min själ




Fri vers av MieMo
Läst 401 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-28 02:07



Bookmark and Share


  Connie
Igenkänningsfaktorn är hög!
2013-10-24

  KattenKin VIP
Håller med föregående talare, charm i ledsamheten på nåt sätt. Bra skrivet o talande bild!
2013-09-29

  träsnidaren
Både komiskt och smärtsamt.
Effektivt med bilden.
2013-09-28
  > Nästa text
< Föregående

MieMo
MieMo