Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VI KUNDE HA KYSSTS

vi kunde ha kyssts

av natt till natt

i ljuset av rosa neon

du kunde ha skrattat

ditt pärlemorskratt

och älskat mig långt härifrån

vi var bara punks

och världen var tuff

mot färgglada tonåringar

och kyssen jag drömt om

den blev bara luft

och en ostämd akustisk gitarr

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   29/9 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-29 14:15



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Härligt nostalgisk blir jag av dessa målande rader som tar mig x-antal år tillbaka i tiden:)
2013-10-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Fina nyanser fångade i vemodig text!
2013-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP