Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GLUPANDE LIVSAPTIT

jag behöver bli

uppslukad av projekt

så jag glömmer mitt

arbete och min släkt

jag behöver

spatsera i sundbyberg

tills jag känner att

insidan skiftat färg

packa matsäck

besöka en annan hamn

där jag bara är

stofthydda utan namn

jag behöver

fanatiskt engagemang

och få äta potatis

på restaurang

 

 

 

LARZ GUSTAFSON   29/9 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-29 17:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP