Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moonshine

Bygga bo?
Det var inte det jag sa.

Jag föredrar den långa vandringen

Ett ögonblick på en strand
med fröken e och två dragqueens

Och dig

dansandes

precis som Donnan sa

Ett äventyr
där vi glömmer tid och rum
och tar dagen som den kommer

Jag vill ha ord som flyter som poesi
och beröring lika svävande som contemporary
till Wuthering heights
mitt på dansgolvet
efter alltför mycket rödvin

Jag vill åka till de mest turkosa vatten av alla

Där kan vi hänga i lianer över det klara
och sen bråka över varför vi alltid hamnar i dödsfällor

Men sen älska

och vakna till en panaoramabild
likt ett alldeles för perfekt vykort
Vi kommer svettas och jag ska tvinga dig transdansa
bara för att visa dig hur jag känner

När ruset tar mig

Sen kan vi gå på vandring bland druvorna
och fåglarna
högt på skyn
som vakar över oss

Tills Luna vaggar oss till sömns
och förvandlar våra kroppar till det glitter

Vi egentligen består av.




Fri vers av bec
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-30 23:48



Bookmark and Share


    Lone Wolf
Så fint... *L*
2013-10-01
  > Nästa text
< Föregående

bec
bec