Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

månskenspromenad

blunda

lyssna på nattens andetag

speja ut i natten

se hur månen skymtar bakom trädtopparna

 

följ stigen

låt magkänslan vägleda dig

dit du bör gå

 

gå vaksamt fram

var på din vakt

det är vargmåne i natt

se upp för de dödas armar

känn doften av våt mylla

 

stanna inte

vem vet vad som finns där ute

lurande bakom skuggor

det är vargmåne i natt

så var försiktig

låt inte månljuset

förtrolla dig

 

 

© 2013

 




Fri vers (Fri form) av Celticgirl VIP
Läst 621 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-10-01 00:16



Bookmark and Share


  stig wikman
UNDERBART.

kram å applåd.
2014-06-07

  Peter G VIP
Så vackert!
2014-04-30

  Ninananonia VIP
Berör..
2013-10-12

    sqaniagirl
Förtrollande, som tidigare har nämnts.
2013-10-12

  klio
Jag gillar din text väldigt mycket! Bra stämning.
2013-10-04

  Peter Olausson VIP
"vargmåne"! Jag vet vad du menar.
2013-10-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Trolsk lite skrämmande text!
2013-10-01

  Let it go VIP
förtrollande bra
2013-10-01

    Lone Wolf
Häftigt...gillas mycket!

// D
2013-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Celticgirl
Celticgirl VIP