Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu vill förmodligen någon indignerad läsare invända att så är det inte alls beställt med ämnet och en sådan läsare är i så fall välkommen att komma med någon egen teori kring ämnet och ordet.


Dagens förklarade ord - skurkar






Skurkar, till skillnad från exempelvis skurhink, är ett kupformigt kar av metall, plast, trä eller urkärnat stycke massiv sten i vilket det finns för avsikt att tvaga kriminella element på det att deras lust till illa gärningar må skavas av jämte deras smutsiga fantasier om att ifall man måste arbeta, det skall vara ett arbete som genererar profit till så liten insats som möjligt och helst då genom att begå brott.




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-01 01:20



Bookmark and Share


  Nanna X
jag har inget att invända mot definitionen.
2013-10-01
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP