Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är visserligen en parafras, men inte på ett citat via exakta ord, utan istället på själva känslan, alltså själva essensen av ett citat, meningen med budskapet.


Dagens parafras 20131001






Det värsta med att dö är att man slipper fågelsången.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-01 21:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det värsta med fågelsången är att den sakta dör bort när parningstiden är över.
2013-10-03

  Gunwale VIP
Vad som slipps kan ju diskuteras, huruvida fågeln har en slips likaså.
2013-10-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP