Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVERIGES FÖRSVARSMAKT, D.V.S. TOTALA VANMAKT!

Sveriges försvar är likt mannen

som kastade bort alla sina

vinterkläder, när det

kom några dagars

töväder, och

sedan,


när kylan återkom, stod

han där nästan

naken.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-03 20:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är bocken till trädgårdsmästare.
2013-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld