Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

självsänk

vissa saker kan man bara inte tolerera
de är värre än folkmord och pedofili
som färdiggjutna tårtbottnar
minimjölk
och golvvärme




Fri vers av Onders
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-04 01:17



Bookmark and Share


  Federico Romano
Eller tillsätt vatten m.m. & du får.. pankaksmet..
2013-12-14

  Sebastian Noll
jag kan hålla med om att det finns något falskt över dem. dessa tårtbottnar som man kan köpa, slänga på lite sylt och grädde, och vips så har man en hemgjord tårta! men det är det ju inte. Det är en lögn utan dess like som kanske smakar bra men som egentligen varken innehåller ägg, mjölk eller socker utan är någon form av genmanipulerad gegga som just nu råkar likna det man får om man blandar ihop rätt ingredienser - om man från början hade haft ett recept vill säga, vilket jag inte har, men som jag antar borde bestå av ägg och socker, och mjöl borde vara en del av det. kanske mjölk också. eller vad fan tror du, du din folkmördande jävel!
2013-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Onders
Onders