Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blott bajs

så lätt det kan verka
men ändå svårt, ju
jag har studerat min avföring
länge och långt nu

det bruna blir kvar, men
det gyllene skyr mig
det stramar i tarmen
när gud överger mig

i botten av glaset
av folk och fe
finns guld borgaraset
aldrig kan se

jag sprutar mig ut
över världsalltet
jag kryddar och strör
med bordssaltet

leta ni gärna
efter versmått och ton
jag lämnar min hjärna
och rim och reson

leta ni, högt och lågt,
efter det som är najs
allt som ni såg
är ändå blott bajs




Fri vers (Modernistisk dikt) av Onders
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-12-27 03:20



Bookmark and Share


    Audit
Ah. En revisorbroder. Det glädjer mig.
2021-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Onders
Onders