Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett snarlikt ord torde kunna vara 'botten-app'. Men detta ord står istället för så kallad app som är illa uppskattad istället för juste gillad.


Dagens förklarade ord - bottennapp





Bottennapp - en sådan där tingest
som väl skall vara till för
att stoppa i ett barns mun.

Tillverkad i plast och full
av mjukgöringsmedel av en sort
som utgör en förhöjd cancerrisk och/eller

är av så klent material
att den hotar att falla i bitar och
kanske utgöra en fara för barnet på det viset.




Övriga genrer (Översättning) av lodjuret/seglare VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2016-08-28 10:55



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Mitt yngsta barn-barn, 2 år, använder inte napp alls, har inte gjort det tidigare heller. Så föräldrarna slipper bekymret med att vänja av med nappen. Och eventuella mjukgöringsmedel m.m.
2016-08-28
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP