Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på Evelyn Falk's text Rädsla


Kritik på en text (1037) en aforism






En god parafras vet att låna till sig av innehåll, men samtidigt låta klä sig i andra ord.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-04 08:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Briljant!!
2013-10-06

  figurett
Avses Barbies ena Ken?
2013-10-04

    Erika H
Underbart!
2013-10-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP