Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blått sken

Klandra mig inte för att ditt mod inte räcker till, jag vet vad du inte vet

Klandra mig inte för att jag färdas dit jag ska, min destination är ännu fjärran

Klandra mig inte för min närvaro i mitt, för mina drömmar och för min sanning,

för din lögn blir aldrig min

(och mina tankar är inte här och mitt liv är av annat ljus)

 

Jag är blå -  blå som kärleken och även i mörkret är jag sann

 




Fri vers (Fri form) av Femme
Läst 363 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-10-04 09:15



Bookmark and Share


  träsnidaren
Magiska
ovanligt kloka ord.

Tycker mycket om!
2013-10-06

  Nina.H
Underbar livsbejakande poesi..
2013-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Femme
Femme