Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyra centimeter

Som blixt från klar himmel
kom en snyting
satte mig på plats
rejält.
Sorgen ska väck,
kvar är endast Nu,
glädjens Nu,
full med kärlek.





Fri vers av Shifra
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-04 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra