Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varningsklocka

Min hosta brummade
väckte min uppmärksamhet
tja, en doktor kan inte skada..
som tog min känsla på allvar
prover, kontroll..
nu börjar en resa,
en andlig resa..




Fri vers av Shifra
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-04 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra