Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besök

När jag öppnar dörren
och säger Hej..
vinkar hon i rummet
krypstegen hörs
två små tjejer
kryper upp i mitt knä
rycker mig i håret
vill ta mina glasögon
ler och skrattar,
är fulla av kärlek..
Det känns varmt..




Fri vers av Shifra
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-04 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra