Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om en vän, en bror som gick bort förra året i en aggressiv diabetes.


Min bror

Jag sörjer min bror
Han är borta
Var är du nu?
I dina blå skyar är du nu
Där jag inte är
Vi var blod rött som eld
Ditt liv blev kort min vän
Jag trodde du skulle vara här ett bra tag till min bror
Men din kropp ville inte längre
Den ville ta dig bort från, till något annat




Fri vers av Petter S
Läst 449 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-06 14:20



Bookmark and Share


  Petter S
Tack allihopa! Men han var stark i det svaga. Han blev starkare och starkare mentalt desto sämre han blev.
2013-11-28

  Angel of love
Text som berör, sjukdomar som tar över och förstör framtida liv ihop.
Vänner och familjer som tas bort från oss förtidigt.
2013-11-27

  Johan Bergstjärna VIP
Starkt Petter, jag förlorade min bror Håkan 1967 i en trafikolycka, han var 6 år och jag var 2. Varför alla dessa sjukdomar och olyckor?
Tråkigt att du förlorade din bror och vän, men jag vet att döden inte kan stoppa en sann vänskap, dom bortgångna har bara klivit in i ett annat rum o det är upp till oss att öppna oss för kontakt. Jag är inte ett dugg rädd för döden, jag tror det blir härligt där på den andra sidan. Kanske det är så att våra vänner på den andra sidan har fullt upp med att leva loppan, och inte har tid med oss helt enkelt, vi med våra problem och dysfunktionalitet. Din dikt väcker tankar och känslor, som bra dikter gör. Tack!
2013-10-11

  Schizooliza
Varmt välkommen i lyan!
Eftersom jag kände jonas och vet er speciella vänskap berörs jag djupt av dina fina ord till honom här. Finstämda ord till en vacker själabroder.
2013-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Petter S
Petter S