Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt är väldigt personlig, jag tycker att den är sanningssägande och det var viktigt för mig att skriva den.


HENNES KOLSVARTA ÖGON

Jag är glödhet när hon rör mig,
borta, i en njutningstrans,
det är sättet hon rör sig,
som får mitt hjärta att dansa en dans.

Hon dansar snabbare, snabbare mot sitt mål,
hennes ögon möter mina, svartare än kol.

Känslan stegrar sig som musiken på en opera,
högre och högre mot himlens slut,
jag skriker, bönar och ber efter mera,
hon ger det till mig som jag aldrig känt det förut.

Skälvningar sprider sig genom kroppen,
tillsammans med känslan av salighet,
hennes ögon glimmade när jag nådde toppen,
och bortglömt var uttrycket blyghet.




Bunden vers (Rim) av mozquito
Läst 542 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-10-07 19:29



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
Jag är svag för svarta ögon och svart hår:)
2013-10-13

  Katinka VIP
Riktigt bra, het dikt.
2013-10-07

  Katinka VIP
Riktigt bra, het dikt.
2013-10-07

  Johan Karlsson
"Hon dansar snabbare, snabbare mot sitt mål,
hennes ögon möter mina, svartare än kol." <-- sjysta rim!
2013-10-07

    ej medlem längre
Bra!
2013-10-07
  > Nästa text
< Föregående

mozquito