Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tack, men nej tack

Hur är det?
frågar du
Det är bra,
säger jag
Du frågar,
om det har löst sig med det där,
vad det nu var

Jag tänker
Tack,
men nej tack
Jag behöver inte dina ord
Jag vet inte vad jag ska göra med dem

Så jag vänder mig om och går
Och låter frågan sväva fritt




Fri vers (Fri form) av somewhere_above
Läst 156 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-07 23:12



Bookmark and Share


  träsnidaren
Det låter klokt.

Härlig text.
2013-10-08

  Lars Hedlin
Starkt och bra skriftat!
2013-10-08
  > Nästa text
< Föregående

somewhere_above
somewhere_above