Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en sång utan ord

Robin Olsson aka Inkognito
- I en sång utan ord

Mina händer faller kalla ner till marken, jag blundar
Mörkret tröstar mig sakta som en vaggsång, jag undrar
Om vägen mellan liv och död alltid kommer vara hemlighet
Och om kärleken kan vara mellan två i en evighet
Alla frågor som jag ställer mig, alla frågor utan svar
Dom släpar mig av vägen såsom en ängel kan va underbar
Och såsom solens strålar visar mig hur livet ska gå till
Så ser jag dig i skuggorna och världen stannar till
Mina skal är ingen mur för dig, mer som en ståtlig bro
Och du kan lättsamt vandra över den och få ditt frö att gro
Din styrka smälter in i mina vener och jag reser mig
För mina tårar döljs i skratten nu, tack vare dig

Floderna rinner samman i en sång utan ord
Men tystnaden är nyckeln till livet på denna jord
För i tystnaden döljs ekot av ensamhetens skall
Och med en ängel vid min sida kan inget få mig på fall
Jag vill känna min rätt att leva livet, öppna nya dörrar
Jag vill känna äkta rädsla, jag vill känna hur jag darrar
Jag vill flyga fritt bland molnen, se världen i miniatyr
Men jag vaknar upp ur drömmen till en värld full av tortyr
Sanningen vi strävar efter gömmer sig i lögnen
Och vi klarar inte sveket då vi finner oss i drömmen
En klaustrofobisk känsla som sprider sig som elden
I ett hopp om framgångar istället för motgångar




Bunden vers (Rim) av Inkognito
Läst 278 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-09 14:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inkognito
Inkognito