Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är tystnaden som fyller dina ord

Jag är en sång skriven utan melodi
En historia formad av livets tragedi
Jag är tystnaden som fyller dina ord
En efterlämnad själ i skuggad av din jord
Jag är en synd i cirkeln av bruten tid
En förlorad bön i striden för frid
Jag är ett plåster som sköldar ditt sår
Ett hav av tårar fylld för sinnets år
Jag är en skugga med ögonen slutna
En skändad kropp i grunden av mitt förflutna




Bunden vers (Rim) av Inkognito
Läst 390 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-22 01:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inkognito
Inkognito