Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lovad guld

Robin Olsson aka Inkognito
- Lovad guld

Jag minns tiden då inget saknades
Nu är det meningslöst för kärleken försvagades
Med tiden efter att allt rasat samman
Elden som en gång brann saknar nu flamman
Kärleken som värmde allt i mitt hjärta
Är nu is och fylld av outhärdlig smärta
En historia som aldrig får ett slut
Och jag vet att jag aldrig kommer ut
Vägen jag valde kommer alltid bestå
Och jag vet att många aldrig kommer förstå
Varför jag ser och gör saker som jag gör
Men jag valde vägen som hänger kvar tills jag dör
Från livets lögner som fångade mig som liten
Lovad guld men fick all denna skiten




Bunden vers (Rim) av Inkognito
Läst 239 gånger
Publicerad 2013-10-09 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inkognito
Inkognito