Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dag för dag

Robin Olsson aka Inkognito
- Dag för dag

Jag vet att mörker alltid kommer finnas kvar
Och att jag kommer förbli ett frågetecken utan svar
Men någonstans i kroppen så långt inne
Så vet jag att livet är mer än bara ett dåligt minne
Vilket får mig att kämpa genom allt med nya starka tag
Bara leva för stunden och ta dag för dag




Bunden vers (Rim) av Inkognito
Läst 348 gånger
Publicerad 2013-10-09 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inkognito
Inkognito