Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
epigram/tidningen- Ziua Veche.(Översättning)Jeflea Diana. felicitari domnule Jon/ citat:Multumesc pentru incurajari …sunt inepuizabil — )) pentru ca m-a “adap ” de la izvorul neamului;


"Hydraulisk spräckning" (jordbävning)

 http://www.euronews.com/2013/10/03/spanish-government-blames-offshore-gas-project-for-wave-of-earthquakes/ 

 

2013-10-04 vid 6:42

 

Borttagning av gas från grundvatten,

Sätter folk i graven i lummiga lund rabatter.

Giftet du dricker från fontänen

Halleluja mitt land och kära vän.

 

Politiker/lobbyister är förrädare,

Bor ej i landet endast som kommersiella resenärer

I Bermuda är deras insättning i gul och pengar.

Men hemma bor som de stackars lipovenen!

JD-USA (jan dinu)




Övriga genrer (Översättning) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-09 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP