Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fjärilar


jag ser glitter i dina koboltblå ögon
och ett leende som får mig att sväva
solen glänser till i ditt kolsvarta hår
jag vill dra fingrarna genom det
vill känna ditt hjärta
det dunkande ljudet ger mig trygghet
och lugnet sänker sig över oss
stjärnorna lyser upp så att vi inte ska gå vilse
jag vill vara där du är
vi är som fjärilar
lika fria att flyga vart vi så önskar




Fri vers av snöglitter
Läst 283 gånger
Publicerad 2006-03-10 08:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

snöglitter