Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad tycker jag

Lyssna på den här låten den är skitbra, tro mig asbra...
Nähä inte de, vilken jävla besvikelse

Hör det här skämtet det är skitkul, tro mig askul...
Nähä inte de, vilken jävla besvikelse

Se den här målningen den är skitfin, tro mig asfin...
Nähä inte de, vilken jävla besvikelse

Kolla den här bilden jag är skitsnygg, tro mig assnygg...
Nähä inte de, vilken jävla besvikelse

"Du är smaklös, tråkig och ful som fan!!!"

Men jag får tycka vad jag vill så här är min åsikt vill du höra?
Den är skitbra, tro mig asbra!
Man får tycka vad man vill och det här tycker jag




Fri vers (Spoken word/Slam) av Oskar Larsson
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-10 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oskar Larsson