Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om kärlek som svalnar eller inte funkar längre.


Själsfränder

Jag ser dig inte,
tiden att se dig är förbi.

Jag hör dig inte,
dina ord flyter runt mina öron men aldrig in.

Jag rör dig inte,
mina smekningar svävar precis ovan din hud.

Jag känner dig inte,
personen du var har kommit, varit och gått.

Vi kanske var själsfränder i en evighet,
men även evigheten går över och tar slut.




Fri vers av mozquito
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-12 13:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mozquito