Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innanför muren.

Dunkdunk.

Kraftigt murbruk.
Krackelerar.
Studsat mot väggarna.

Dunkdunk.

Dunkdunk.

Kikar genom sprickor.
Kom fram.
Lockar försiktigt.

Dunk...dunk.

Oduglig domptör.
Återställer.
Smärta flödar fritt.

Viskar.

Älskade hjärta.

Ska du aldrig sluta.
Rygga för min hand?




Fri vers (Fri form) av Prickig
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-12 17:09



Bookmark and Share


    Silverbjer
Snyggt! Väldigt snyggt!!
2013-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Prickig