Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hayden (Del 1)

I fyra år hade jag försökt glömma honom. Hayden. Pojken jag hade svikigt på det allra grymmaste sätt inför hela skolan i L.A. när jag varit utbytesstudent. Men trots alla mina försök att ignorera känslorna gick det aldrig och nu befann jag mig åter i det soliga Kalifornien med min bästa vän Mary. För att leta upp honom och be om förlåtelse. Mary hade övertalat mig och menat att den stora anledningen till att Hayden ständigt var närvarande i mina tankar och drömmar var för att mitt undermedvetna skämdes över det som hänt mellan oss. ”Du måste söka upp honom, Liv. Be om ursäkt och jag lovar dig att den tyngden som vilar över dina axlar kommer att lätta.” Med hjälp av Google visste vi att Hayden nu jobbade på en av de hetaste tatueringsstudiorna i L.A. Med en svettig och darrig hand öppnade jag dörren med hjärtat i halsgropen."Tänk om han kastar ut mig?"viskade jag till Mary som skakade på huvudet."Då har du iallafall försökt."Tatueringsstudion var dekorerad i rött och svart.På väggarna hängde konstverk av drakar,döskallar,nakna kvinnor och andra designer.Jag visste genast vem som designat dem;Hayden.Han hade varit en känslig konstnärstyp redan som 17- åring.Mary stirrade storögt och utbrast:"Det här är det coolaste jag har sett!"Killen vid disken som bläddrade i beställningsboken tittade nu mot vårt håll.Han var lång och både armarna var fulla av färgglada tatueringar.Ögonen var som mörkt sammet och glittrade till roat medan hans läppar kröktes i ett charmigt leende.Han var piercad i öronen,ena ögonbrynet och i underläppen.Mary drägglade nästan och jag försökte hindra ett skratt från att lösgöra sig.Tatuerade och piercade bad boys var hennes svaghet."Har ni kommit för att gadda er,sötnosar?"Rösten var djup och mörk.Mary såg ut som om hon skulle kunna få en miniorgasm här och nu."Nej.Vi..eller jag..söker efter Hayden Wright.Jobbar han just nu?Annars kan vi komma tillbaka senare."Min röst darrade och jag önskade att jag kunde sjunka igenom golvet.Pinsamt var bara förnamnet.Med ett höjt ögonbryn konstaterade killen att Hayden var vid sin station och jobbade och om vi ville kunde vi gärna få vänta.Det fanns ett par soffor nära disken och jag och Mary gick dit efter att ha kommunicerat utan ord med varandra.Nu fick det bära eller brista!




Prosa (Novell) av Liten tårdroppe
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-10-13 15:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liten tårdroppe
Liten tårdroppe